Boerencampings


kamperen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Boerencampings
Camping de Boemerang
Boerderijcamping 'de boemerang'
http://www.campingdeboemerang.nl/

Boomgaardcamping De Lindehof
Bungalowpark de kamp. luxe vakantiebungalows, gelegen vlakbij de drentse staatsbossen waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
http://www.elders.nl/

Camping Evensterk
Recreatiebedrijf kleinschalige groepsaccommodatie zigeunerwagen woonwagen minicamping
http://www.evensterk.nl/

Camping Hotel Boarnshiem
Groepsaccomodatie in friesland is geschikt voor een familiereŁnie of familie weekend voor groepen van 20 - 24 personen. de groepsaccomodatie kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte in friesland of cursusruimte in friesland. de gehele accommodatie is op de begane grond, en daarmee geschikt voor gehandicapten (rolstoelvriendelijk). de groepsaccomodtie is geoutilleerd met een groepsruimte, moderne luxe keuken en een gezellig terras. op het terras kunt u prima een barbecue organiseren tijdens uw familiereunie. op de groepsaccomodatie boarnshiem wordt u gastvrij ontvangen voor een ontspannend verblijf op het friese platteland. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en fietsroute om te wandelen of te fietsen. meer informatie over uw vakantie vindt u bij friesland vvv. in de directe omgeving van de groepsaccommodatie zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin, schaatsbaan, natuur, fietsroutes, wandelrouters. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van: drachten, oldeboarn, sneek, heerenveen, tijnje, grouw,joure, gorredijk, leeuwarden, akkrum. de groepsaccomodatie is geschikt voor 15 personen, 18, 19, 21,23,25 personen.
http://www.boarnshiem.nl/

Camping Thyencamp Hooghalen
Camping Thyencamp Hooghalen
http://www.camping.tienkamp.com/

Camping Kolderkamp
Boerderijcamping kolderkamp is een minicamping grens drenthe overijssel bij giethoorn. minicampings boerderijcamping met trekkershut. kamperen is voor kinderen heerlijk op minicampings bij de boer op de boerderij. kleine mini boeren camping met trekkershutten
http://www.camping-kolderkamp.nl/

Boerencamping 't Rouweelseveld
Boerencamping 't rouweelseveld is een minicamping gelegen in limburg. op deze kleine camping kunt u lekker genieten, fietsen en wandelen ( ezelwandelingen ) in de groene landelijke omgeving van limburg.
http://www.rouweelseveld.nl/pages/minicamping.php

Boerderijcamping Sonneclaer
Kampeerboerderij sonneclaer in drenthe is een echte boerderijcamping. op deze mini-camping in drente kunt u kamperen bij de boer en kennis maken met biologische melkveehouderij. de camping op de boerderij in drete heeft 20 staandplaatsen. in het naseizoen kunt u aantrekkelijk kamperen op de landschaps en natuur camping. kampeerboerderij sonnecaer is een svr boerderijcamping in het landelijk gebied. vakantieboerderij sonneclaer is in de zomer en het naseizoen een uitstekend rustig plek om vakantie in drenthe te houden, en met name om te genieten van het landschap rondom de mini camping. op het biologische melkveebedrijf kunnen kinderen spelen, pony rijden, paarden verzorgen, koeien voeren, kalveren voeren, hooi voeren en leren hoe het leven op de boerderij is. op de speelplaats kunnen de kinderen sporten en spelletjes doen. de vakantieboerderij is ideaal voor kinderen. de camping is gelegen in de buurt van het drents-fries woud.vanaf de kampeerboerderij heeft u uitzicht over het drentse landschap. de camping heeft de volgende voorzieningen: speelplaats, parkeergelegenheid, recreatieruimte, sportveld, jeu de boulles baan, speelgelegenheid. vakantie in friesland op een landschappelijke camping. vanaf de camping kunt u met de informatie aan de receptie divers fietsroutes en wandelroutes afleggen. vakantie in drenthe. in de directe omgeving van de camping zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin emmen, museum, wandelroutes, fietsroutes, hunnebed, schaapskooi, speelstad oranje, huifkar verhuur.
http://www.sonneclaer.nl/

't Amans
't Amans
http://www.vekabo.nl/aman

Kamperen bij de boer
Kamperen bij de boer op boerencampings in nederland. van bij de boer camperen in drenthe tot kamperen bij de boer op de boerderijcampings in limburg.
http://www.kamperen-bij-de-boer.com

Allemanshoeve
Allemanshoeve
http://www.vekabo.nl/allemanshoeve

Boerderij Camping Pension Sotterum
Camping bij boerderij in friesland. aan het ijsselmeer. stacaravans, bungalowtenten, kamers, groepsaccommodatie. ideaal voor kinderen, veel dieren, manege. tevens chaletverhuur aan strand makkum.
http://www.sotterum.nl/

Boerderij camping Prins Willem
Welkom bij minicamping prins willem te schoondijke, een rustig gelegen boerderijcamping in het mooie polderlandschap van zeeuws-vlaanderen op nog geen 4 kilometer van het strand. u kunt bij ons ook terecht voor het huren van een camper
http://www.campingprinswillem.nl/

D'n Hoenderhof
D'n Hoenderhof
http://www.hoenderhof.nl/

De Geelders
De Geelders
http://www.vekabo.nl/geelders

Kampeerboerderij Beusink
Onze groepsaccomodatie bied plek voor familie reŁnies en familie weekenden maar ook zeer geŽigend voor scholen, instellingen, studenten verenigingen, sport verengingen, orkesten en fanfares. ook hebben wij ruime gelegenheden voor het geven van cursussen, congressen en clinics!
http://www.beusink.nl/

Het achterste Loo
Het achterste Loo
http://www.vekabo.nl/achtersteloo

Kampeerboerederij Kamphuis
Kampeerboerederij Kamphuis
http://www.vekabo.nl/greijmans

Linderbeek
Boerderij camping de linderbeek in den ham, salland, overijssel. kamperen op een vekabo camping bij de boer. tevens caravanverhuur en kanohuur.
http://www.linderbeek.nl

Lourenshoeve
Lourenshoeve
http://www.lourenshoeve.com/

De Zwaluwhoeve
De Zwaluwhoeve
http://www.vekabo.nl/zwaluwhoeve

De Wielewaal
De Wielewaal
http://www.vekabo.nl/wielewaal

De Helenahoeve
Boerderijcamping de helenahoeve is een rustig centraal gelegen camping in zeeuws vlaanderen. het heeft een groot kampeerterrein en is daardoor ideaal voor een vakantie met jongere kinderen.
http://www.helenahoeve.nl/index.htm

De Gijzel
De Gijzel
http://www.gijzel.nl/

De Heyerkant
De Heyerkant
http://www.vekabo.nl/heyerkant

De Menmoerhoeve
De Menmoerhoeve
http://www.menmoerhoeve.nl/

De Runsvoort
Welkom op kampeerboerderij en minicamping de runsvoort, voor uw ideale groepsuitstap of rustig camping verblijf aan de loonse en drunense duinen noord brabant helvoirt
http://www.runsvoort.nl/

Minicamping De Achterhoek
Mooie minicamping die gelegen is in het hartje van de achterhoek
http://www.minicampingdeachterhoek.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 28 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy